top of page

DOBRODOŠLI

Villa Antonia

Kuća u srcu mjesta

Odmorite se u Vili Antoniji - u blizini plaže i ljetnog života.

Uživajte u odmoru!

Naši apartmani

IMGP9081_1.jpg

Naša kuća

Villa Antonia nalazi se u samom centru Baške Vode, svega nekoliko koraka od gradske plaže. Osim svoje dobre lokacije, Villa Antonia nudi svojim gostima moderno i novouređene sobe i apartmane. Sve sobe su klimatizirane i imaju pristup besplatnom internetu. Također, u sklopu Ville Antonie nalazi se besplatan parking za sve goste.

P1030432-ova.JPG

Villa Antonia nudi svojim cijenjenim gostima komforne novouređene apartmane za smještaj 4-6 osoba i 2-3 osobe. Svaki apartman sadrži moderno opremljenu kuhinju, a svaka soba u apartmanu ima vlastitu kupaonicu i blakon s pogledom na more.

IMGP8983_1.jpg

Naše sobe

P1030459-ova.JPG

Villa Antonia nudi svojim cijenjenim gostima komforne novouređene dvokrevetne sobe za smještaj 2 osobe, a po potrebi se može smjestiti i treći krevet uz nadoplatu. Svaka soba sadrži moderno opremljenu kupaonicu te balkon s pogledom na more.

Lokacija

Villa Antonia smještena je na nekoliko koraka od svih glavnih gradskih sadržaja, čime postaje savršeno mjesto za odmor. Gradska plaža nalazi se na 30 metara od kuće, a na 100 metara gradski trg, trgovine, restorani, tržnica, sportski sadržaji itd. Osim plaža i ostalih mjesnih sadržaja, gostima se nude i jednodnevni izleti na Brač i Hvar te razne biciklističke i pješačke ture na Biokovo.

O obitelji Sikavica

Naša obitelj tradicionalno se bavi turizmom još od davne 1922. godine. Posjedovali smo prvi hotel u Baškoj Vodi, koji je za kvalitetu svojih usluga primio diplomu i zlatnu medalju na Svjetskoj izložbi u Londonu 1936. Danas se trudimo nastaviti obiteljsku tradiciju i pružati jednako kvalitetan komfor svojim gostima.

bottom of page